Wijndiner Groningen

wijndiner

Wijndiner Groningen

In samenwerking met verschillende restaurants organiseert Wijnproefhuis het lekkerste wijndiner van het noorden. Sinds februari 2010 organiseren wij op vrijdag iedere twee weken een wijndiner, waarbij we heerlijke wijnen combineren met bijpassende gerechten. Genieten van klassieke scampi gecombineerd met een friskruidige picpoul de pinet? Malse ossenhaas met een zachtkruidige wijn uit de Abruzzen? Zuiglam met een fruitige, kloeke wijn uit de Rhone? In totaal combineren we zes gerechten met zes wijnen, waarbij we natuurlijk rijkelijk schenken.

De keuken wordt verzorgd door een chef kok, die van lokale, vaak biologische produkten prachtige gerechten bereidt. Kortom, een heerlijke avond vol lekker eten, mooie wijnen en een inspirerend wijnverhaal. Heeft u zin in een culinaire ontdekkingsreis? Meldt u dan per onderstaand formulier aan. Reserveer tijdig, want het aantal plaatsen is beperkt!

NB eventueel ook als private dining te boeken voor bedrijven of groepen. Bij u thuis, op de zaak of in een van de restaurants, waarmee het Wijnproefhuis samenwerkt.

De kosten van deze culinaire ontdekkingsreis bedragen € 65 p.p.

Naam  :  *
Email  :  *
Telefoon  :  *
Onderwerp  : 
    
 
H&H Color Lab