Wijnproeverij Thuis

achtergrond.buitenproeverij2.jpg

Wijnproeverij Thuis

Wijnproefhuis neemt je thuis mee op reis door de wijnwereld. Tijdens een wijnproeverij ontdek je al proevend het verhaal achter de wijn. Je proeft de verschillen tussen de wijnen en je kan al je vragen op wijngebied stellen, daarnaast draait het bij een proeverij natuurlijk om gezelligheid. Een wijnproeverij van Wijnproefhuis is een smaakvolle invulling van een feestavond met vrienden en familie, maar ook een uitstekende manier om klanten en relaties eens in een informele sfeer te ontmoeten.

Een wijnproeverij kan bij u thuis of op de zaak . Wijnproefhuis neemt alles mee: de wijnen, geschikt glaswerk en mandjes met brood. Wilt u uw gasten meer hapjes, zoals een kaasplank, aanbieden? Vraag ons naar de suggesties!

Wijnproefhuis heeft een aantal wijnproeverijen voor u samengesteld:

DSC_0454Wijnproeverij ‘Rondje om de Wereld’

Al jarenlang onze meest geboekte wijnproeverij: het zeer complete basispakket. Een wijnproeverij van 8 wijnen (1 mousserend, 2 wit, 1 rosé,  3 rood en een port of dessertwijn) plus stokbrood & olijfolie en natuurlijk een enthousiast en boeiend wijnverhaal!

Duur: ca. 2 uur
Locatie: bij u thuis
Aantal deelnemers: tot 20 personen

Kosten: € 17,50 p.p. (minimaal 12 personen)

 

DSC_0205Wijnproeverij ‘De Druif Voorop’

Bij deze wijnproeverij verdiepen we ons in de verschillen tussen de druivensoorten. Hoe smaakt een sauvignon blanc, een chardonnay? Of een syrah, een tempranillo? Wat is een blend? Elke wijnregio of wijnland heeft weer zijn eigen druiven. Op deze proeverij proef je daarvan een mooie wijnselectie van 8 verschillende en aansprekende druivensoorten.

Duur: ca. 2 uur
Locatie: bij u thuis
Aantal deelnemers: tot 20 personen

Kosten: € 17,50 p.p. (minimaal 12 personen)

 

DSC_0393

Wijnproeverij Klassieke Wijnen

Wat maakt een wijn tot een klassieke wijn? Op deze proeverij proeven we de wijnen uit de toonaangevende wijngebieden van de wereld. Van Bourgogne, Bordeaux, Loire, Rioja, Toscane tot en met de prachtige Portshippers. Ontdek de wereld van wetgeving en tradities achter grootse wijnen tijdens deze luxe wijnproeverij. Van grand cru tot cultproducent!

Duur: ca. 2 uur
Locatie: bij u thuis
Aantal deelnemers: tot 20 personen

Kosten: € 27,50 p.p. (minimum 12 personen)

Vul onderstaand formulier vandaag nog in voor info. Wij nemen dan vrijblijvend contact met u op.

Naam  :  *
Email  :  *
Telefoon  :  *
Onderwerp  : 
    
 
H&H Color Lab