Wijnproeverij op maat

IMG_19531-1024x768

In de afgelopen tien jaar heeft Wijnproefhuis voor diverse groepen, zowel particulier als zakelijk, een wijnproeverij op maat georganiseerd. Denk daarbij aan wijnproeverij waarbij een bepaald gebied of thema centraal staat. Italiaanse wijnen, een Zuid-Afrikaanse braai met bijpassende wijnen en veel meer. Je kan alle kanten op, natuurlijk altijd genietend van de wijn. Op aanvraag kunnen we referenties geven. Een aantal voorbeelden van de mogelijkheden:

  • Een financiële instelling wilde haar klanten verwennen met een lezing over investeren in wijn. Wijnproefhuis verzorgde de lezing “Wijn als liquide middel” en schonk grand crus en cultwijnen tijdens deze boeiende proeverij.
  • Voor een afdeling van een ziekenhuis organiseerde het Wijnproefhuis een wijnproeverij met als thema gezondheid. Over wijn in relatie tot gezondheid is veel gepubliceerd en we proefden de helende werking van wijn.
  • Voor ruim 500 medewerkers van een internationaal accountantskantoor organiseren we jaarlijks een proeverij van biologische wijnen met streekeigen (Nederlandse) kazen.

Bel nu en ontdek wat Wijnproefhuis voor u kan betekenen! Of vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Naam  :  *
Email  :  *
Telefoon  :  *
Onderwerp  : 
    
 
H&H Color Lab